Over ons

[row] [span12][/span12]

Portrait of happy confident young business man with his male colleagues

[/row] [row] [span2] [/span2][span8]

Over IT jongens

De IT jongens is een samenwerkingsverband van een aantal vakmensen die hun kennis hebben gebundeld, en die zo graag maatwerk leveren aan hun klanten. Er is kennis in huis op gebied van Microsoft producten, maar ook IP telefonie, UNIX en LINUX en gedegen know how op gebied van hardware. Dit wordt gewaardeerd door onze 24/7 klanten waar continuïteit noodzaak is evenals door artsen, financiële bedrijven en instellingen waar veiligheid en privacy weer extra aandacht verdienen. Eigen, gecertificeerde engineers kunnen worden ingezet indien nodig, maar ook in de eigen werkplaats word altijd maatwerk geleverd.

Onze Visie

De IT jongens zijn geen “dozenschuivers” u kunt immers overal een PC of een laptop bestellen. Meedenken en u inzage geven hoe u de zg. TCO (* uw Total Costs of Ownership) zo laag mogelijk kunt houden en zorgen voor continuïteit op uw netwerk, en directe, snelle support is onze bijdrage aan onze klantenkring. Uiteraard leveren we graag hardware, voor werkplekken, servers enz. maar dan met een gedegen onderhoudsplan, licenties, en inzicht in het vervangings traject zodat u ook voor de langere termijn uw investeringen kunt monitoren. Ook voor een “second opinion ” of voor een oriënterend gesprek zijn we te vinden. Thuiswerkplekken, IP telefonie, Cloud oplossingen, e-mail, antivirus, anti-spam, of virtualisatie (**) van huidige of van nieuwe netwerken; we komen graag naar u toe. Bijna elke maand nemen toepassingen en mogelijkheden toe op IT gebeid en we helpen u graag met het maken van keuzes. Zo was 10 jaar geleden e-mail of internet “leuk” terwijl nu geen enkel bedrijf nog bestaansrecht heeft als ze deze voorzieningen niet perfect voor elkaar hebben.

Voor U

Als u ook behoefte heeft aan een paar goed IT jongens, dan hoeft u niet verder te zoeken. We zien altijd uit naar een goed gesprek om uw wensen te bespreken en die vervolgens te realiseren.

* Over TCO Wist u al dat volgens onderzoek van o.a. Gardner, Dell en Microsoft dat bijna altijd de totale kosten (=TCO) uit drie gelijke delen bestaat ? Een derde is de aanschaf van hardware, een derde de bijbehorende totale licenties, en een derde geeft de gebruiker uiteindelijk uit aan het onderhoud, updates enz. gedurende de werkzame periode van deze hardware.

** Over Virtualiseren Door te virtualiseren kun je hardware veel efficiënter gebruiken. Vroeger stond een stevige server 95% van zijn tijd “niets” te doen. Tegenwoordig kun je op een juiste server heel veel andere servers of werk PC’s onderbrengen en die benaderen (er op werken) ook van uit uw thuiswerkplek, zodat er een veel gunstigere inzet is van deze hardware bronnen. Ook kun je op deze manier “oudere” situaties met een verouderde hardware/software oplossing die je nog nodig hebt. En; ja, we hebben virtualisatie specialisten.

[/span8] [span2] [/span2] [/row]