VOIP

[row][span12][/span12][/row]9

[row][span2] [/span2][span6]

VoIP telefonie vaste lijn en mobiel

Vaste telefonie

Stap over op VoIP bellen en bespaar gemiddeld 30% op uw telefoonkosten. Via uw bestaande of nieuwe internetlijn voorziet u uw hele onderneming van VoIP telefonie. Ruime keuze aan telefoontoestellen, headsets en draadloze systemen.

VoIP bellen betekend dat u uw telefoongesprek via het internet voert. De telefoon staat in verbinding met een voip leverancier die vervolgende de aansluiting op het traditionele telefoon-netwerk verzorgt. Hierdoor hebt u geen telefooncentrale meer nodig of bijvoorbeeld vele KPN telefoonlijnen. Wanneer u net een nieuwe centrale hebt aangeschaft of uw huidsnom-870-onsict-enschedege volstaat nog prima, dan kunt u ook gebruik maken voor een gateway. Dit apparaat wordt voor de huidige centrale gezet zodat de telefoongesprekken via de gateway naar het internet gaan. U maakt dan nog steeds gebruik van het voordelige telefoontarief.

Backup en veiligheid:

Er zijn diverse mogelijkheden om bij calamiteiten toch bereikbaar te zijn. Bij het wegvallen van de internetverbinding bent u nog steeds bereikbaar door gebruik te maken van een tweede internetlijn van een andere provider of een doorschakeling naar uw mobiel.Met deze backup oplossing bent u nog beter bereikbaar dan een traditionele isdn of analoge lijn.

 

Gigaset-SL910H-onsict
Wanneer u net een nieuwe centrale hebt aangeschaft of uw huidge volstaat nog prima, dan kunt u ook gebruik maken voor een gateway. Dit apparaat wordt voor de huidige centrale gezet zodat de telefoongesprekken via de gateway naar het internet gaan. U maakt dan nog steeds gebruik van het voordelige telefoontarief.

[/span6][span4] Enkele voordelen op een rij:

  • Gemiddeld 30% besparing op de telefoonkosten
  • Gratis gebruik van voicemail, IVR menu’s, wachtrijen en telefoongroepen
  • Makkelijk uit te breiden met meer toestellen en lijnen
  • Uw huidige telefoonnummers kunt u blijven gebruiken
  • Ook geschikt voor analoge fax of draadloze telefoons
[/span4][/row]