Back-to-school

[row]

BackToSchool2015_728x90

[/row] [row]

 

[span4] [label style=”warning”]3 voor de prijs van 1[/label]

 

3 voor de prijs van 1

[label style=”success”]Bij aankoop van:[/label] [label style=”info”]ESET Smart Security 1 gebruiker 1 jaar.[/label]

 

[label style=”success”]ontvangt u[/label] [label style=”info”]ESET Multi-Device Security voor [/label] [label style=”info”]3 gebruikers voor 1 jaar.[/label] [/span4][span7]De ‘Back 2 school’ actie is niet alleen voor scholieren, iedereen kan nu voordelig zijn internet beveiliging op peil brengen.

Antivirus en internet beveiliging, ‘gratis’ kan ook voor niks zijn!

De snelheid waarmee nieuwe malware gemaakt en verspreid wordt is ongekend. Het is lastig om voor- of zelfs bij te blijven voor de producenten van beveiligingsprogramma’s. Daarom kunnen alleen de besten dit realiseren. En alle goede bedoelingen ten spijt, de gratis produkten zijn toch echt minder dan de professionele betaalde producten.

En als er toch iets door de beveiliging komt, dan kan het gratis product toch echt voor niks zijn.., want herinstallatie of andere drastische maatregelen met mogelijk gegevens verlies kunnen het gevolg zijn.
ESET heeft een hele goede reputatie en dat niet alleen, ze komen nu ook met een geweldige aanbieding voor een kwetsbare groep.
De back-to-school actie richt zich op studenten die weer naar school moeten en die wellicht net een nieuwe laptop of tablet hebben bemachtigd. Voor deze groep is het een aantrekkelijke gedachte om hun nieuwe apparaat uit te rusten met een gratis internet beveiligigsprogramma. Terwijl juist zij zich begeven in omgevingen waar de bedreigingen erg groot zijn, scholen, sociale netwerken etc.
De actie van ESET biedt de mogelijkheid om 3 willekeurige apparaten te beschermen voor de prijs van 1. Met een van de beste beveiligings suites van dit moment, vaak als beste getest door onder andere de consumentenbond. Voor net iets meer dan € 40 een jaar lang 3 apparaten (ook tables / smartphones) prima beveiligd.
Meer weten? neem direct kontakt op met IT jongens, wij kunnen u direct helpen, alles online en dus snel en eenvoudig klaar.
ps. u kunt natuurlijk ook als u geen student bent van deze actie gebruik maken..
geldig tm 15 september 2015

[/span7][span1][/span1][/row]